Geplaatst op Geef een reactie

Wat is een draagjas?

Mamalila allrounder mosterd buikdragen mawaho.nl

Wanneer je je baby gaat dragen gaat er letterlijk een wereld voor je open. Na alle draagdoeken en draagzakken komen daar de draagjassen, maar wat is een draagjas nu precies?

Wat is een draagjas?

Een draagjas is een jas die je over je baby in de draagzak of draagdoek draagt. Met een speciaal draaginzetstuk maak je ruimte in de jas zodat je kindje eronder past. Bij alle jassen van Mawaho kun je het draaginzetstuk aan de voorkant in de jas ritsen, voor het buikdragen en aan de achterkant voor het dragen op de rug. Zo blijven jullie beide warm en droog.

Mamalila Cosy Allrounder draagjas met de losse inzetstukken

 

Waarom is een draagjas handig?

We hebben de neiging om onze baby’s te warm aan te kleden. Ze hebben moeite met het reguleren van hun lichaamstemperatuur en omdat wij die als ouders niet kunnen aanvoelen is het lastig in te schatten wat je je baby nu aandoet in de draagzak of draagdoek. Als je over je eigen jas zou dragen, moet je je kindje warmer aankleden. Warmtestuwing ligt op de loer en daarnaast is de houding in een draagzak of draagdoek of zelfs het omdoen hiervan met die dikke lagen niet ideaal.

In een draagjas profiteert je baby van jouw lichaamswarmte met bijkomend voordeel dat als je baby in slaap valt je alleen maar je jas uit hoeft te doen. Baby kan dan blijven zitten en lekker verder slapen. Meer weten over wat je je baby aantrekt onder de draagjas? Lees dan deze blog.

fun2bermum Everest positie- en draagjas buikdragen in het zwart

Onze draagjassen zijn meer dan dat

Niet alleen te gebruiken als een draagjas voor het buik en rugdragen, maar ook als zwangerschapsjas én als normale jas! Veel draagjassen of zwangerschapsjassen zijn alleen dat. Je kunt ze alleen gebruiken tijdens het buikdragen of alleen tijdens de zwangerschap. Helemaal niet handig natuurlijk, je wil graag iets wat langer mee gaat. Onze positie- en draagjassen groeien met je mee vanaf je zwangerschap tot ver in het moederschap (en erna ;)).

Hulp nodig?

Bij Mawaho vind je het grootste assortiment positie- en draagjassen in Nederland en België. Alle modellen test ik zelf, hierdoor ken ik alle ins en outs en kan ik je voorzien van goed advies. Dit kan online via de mail of socials, of in onze winkel in Udenhout. Kom je er niet uit? Ik help je graag ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *