Geplaatst op Geef een reactie

Wat is de Mumsie?

Mumsie positie- en draagtuinbroek night fever mawaho.nl

 


De Mumsie, het ultieme kledingstuk wat meegroeit vanaf je zwangerschap tot ver in het ouderschap. Maar hoe werkt het?

Mumsie, de 3 in 1 positie- en draag tuinbroek

Moederschap is een mooi avontuur gevuld met plezier en kostbare momenten. Het heeft echter ook zijn eigen uitdagingen, zoals het vinden van comfortabele en stijlvolle kleding die zich aanpast aan de veranderingen aan je lichaam. Dat is waar  Mumsie in actie komt, ze revolutioneren de wereld van zwangerschaps- en postnatale mode met hun trendy en functionele positie- en draag tuinbroeken!

Maar wat doet de Mumsie bij Mawaho? Van de zwangerschap – tot het dragen van je baby – tot de tijd zonder baby. Het is een kledingstuk wat met jou en je kindje meegroeit. Plezier, dagelijks gemak en knuffelmomentjes on the go. Dit geldt voor alle positie- en draagjassen in ons assortiment maar ook voor de Mumsie.

Elke Mumsie tuinbroek is zorgvuldig gemaakt met verstelbare bandjes, rekbare stoffen en doordachte details die zorgen voor maximaal comfort gedurende de hele dag. Of je nu boodschappen doet, sociale evenementen bijwoont of gewoon geniet van een gezellige dag thuis, de Mumsie tuinbroek past zich moeiteloos aan je behoeften aan, zodat je je ondersteund en comfortabel voelt.

Het mooie van de Mumsie tuinbroek is hun trendy design en functionaliteit, maar ook  het plezier van de band met je baby terwijl je trouw blijft aan je persoonlijke stijl.

Vind hier je Mumsie

Veilig getest

De Mumsie tuinbroeken zijn niet alleen een trendy kledingstuk, maar ook een praktische oplossing voor moeders die veel onderweg zijn. Om precies te zijn heeft de Mumsie één uniek kenmerk waarmee ze zich onderscheiden: de draagfunctie.

Deze tuinbroeken zijn zorgvuldig ontworpen en garanderen zowel stijl als comfort tijdens de zwangerschap en daarna. Ze zijn speciaal ontworpen om niet alleen met je mee te groeien en je te ondersteunen tijdens de zwangerschap, maar zijn ook ergonomisch ontworpen en getest op veiligheid als draagzak en peuterzitje!

  • Door de extra ruimte en drukknopen aan de zijkant geeft hij ruimte voor je zwangere buik
  • Bij correct gebruik erkend als heup-gezond door het International Hip Dysplasia Institute
  • Getest als draagzak tot 18 kg volgens Amerikaanse en Europese veiligheidsnormen
  • Gespen zijn getest tot een gewicht van 70 kg!

de mumsie tuinbroek

Hoe draag je je baby in de Mumsie?

Met deze positie- en draag tuinbroek wordt het dragen van je baby een naadloos onderdeel van je dagelijkse routine. De Mumsie tuinbroeken hebben allemaal een rugpand waarmee je je kindje comfortabel kunt dragen (vanaf 3/4 maanden, ongeveer broekmaat 68) zodat jij je handen vrij hebt. Het draagpaneel is geïntegreerd in het ontwerp van de tuinbroek en zorgt voor een veilige en knusse omgeving voor je baby.

Wil je je baby in de Mumsie dragen? Zo eenvoudig is het:

  • Pas de schouderbanden aan: Je hebt iets meer ruimte nodig voor je baby. Begin dus met de riemen iets langer te maken. Je kunt één riem sluiten voordat je je baby neerzet. Houd de andere band toegankelijk over je schouder (en zet hem bijvoorbeeld vast door hem onder je bh-bandje te stoppen zodat hij er niet af kan vallen).
  • Plaats je baby voorzichtig in het draagstuk van de tuinbroek, zorg ervoor dat de beentjes comfortabel zitten en dat ze rechtop en diep zitten. Knie tot knie ondersteuning is belangrijk om te voorkomen dat je kindje overspreid zit. Je kunt het bijgeleverde tricot inzetstuk gebruiken dat je met drukknopen in de broek kunt vastmaken. Voor baby’s raden we aan de tricotinzet te gebruiken. Een ouder kind, bijvoorbeeld een peuter, kan ook direct in het draagpaneel zitten.
  • Als je het tricot inzetstuk gebruikt, trek het dan strak en zonder plooien over de rug van je baby, breng de uiteinden over je schouders, kruis ze achter je rug en trek ze naar voren. Je kunt de bandjes dan onder je baby binden met een dubbele of platte knoop.
  • Maak vervolgens de Mumsie vast en pas de riemen aan zodat je baby goed zit en jullie je allebei comfortabel voelen.

Als je het fijner vindt om eerst het paneel van de tuinbroek vast te klikken voordat je het tricot gedeelte knoopt kan dit ook. 
Controleer op comfort: Neem even de tijd om te controleren of je baby comfortabel zit en goed gepositioneerd is. Controleer of de luchtwegen vrij zijn en of hij genoeg ruimte heeft voor natuurlijke bewegingen en een goede bloedsomloop terwijl de rug ondersteund wordt.

Kies hier je Mumsie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *