• Advies nodig?

  Advies nodig?


Ik zoek een positie- en draagjas, draagvest of draagcover.

Dan ben je hier aan het goede adres! Er is heel veel keuze en dat kan soms overweldigend zijn. Ik ga je op weg helpen, op deze pagina vind je alle basis informatie over positie- en draagjassen, draagvesten of draagcovers om jouw match te vinden. Je krijgt antwoord op de vragen: Waarom een draagjas? Wat is het verschil tussen een zwangerschapsjas en een draagjas? En wat past er dan bij mij?

Weet je al een beetje wat je wil maar loop je vast op wat praktische vragen zoals, welke maat je nodig hebt en wat je je baby aan moet trekken onder de draagjas? Ook hier vind je een antwoord op. Heb je nog aanvullende vragen of staat je vraag er niet tussen? Kijk dan even bij de Blogs, FAQ of neem contact met me op.


 • Waarom een draagjas?

  Waarom een draagjas?

  Waarom mag een positie- en draagjas niet ontbreken op je uitzetlijst? Waarom is het zo ontzettend handig? En wat zijn de grootste voordelen?

  Lees meer

 • Wat is het verschil tussen een zwangerschapsjas en draagjas?

  Wat is het verschil tussen een zwangerschapsjas en draagjas?

  Had je al wel nagedacht over een zwangerschapsjas, maar nog niet over een draagjas? Ik leg je graag het verschil tussen beide uit.

  Lees meer

 • Wat past er bij mij?

  Wat past er bij mij?

  Er zijn natuurlijk nog meer opties dan alleen een draagjas. Er zijn ook draagvesten en draagcovers. Alle verschillende opties vind je hier.

  Lees meer


 • Welke maat moet ik bestellen?

  Welke maat moet ik bestellen?

  Je hebt je positie- en draagjas of draagvest gevonden, maar hoe bepaal je welke maat voor jou het beste is?

  Lees meer

 • Wat trek ik mijn baby aan onder de draagjas?

  Wat trek ik mijn baby aan onder de draagjas?

  Vol enthousiasme gaat je baby in de draagzak of draagdoek, maar wat trek je je baby eigenlijk aan onder de draagjas?

  Lees meer

 • Kieswijzer

  Kieswijzer

  Wil je graag een overzicht per merk? Welke jas welke eigenschappen heeft? Dit vind je in de kieswijzer.

  Lees meer


Nog wat handige weetjes

Als je op zoek bent naar informatie over draagjassen moet je veel verschillende sites afstruinen. Dat is nu niet meer nodig, want alle informatie die je nodig hebt kun je bij ons vinden ;). Wist je dat je bij bijna alle producten een filmpje kan vinden waarin ik laat zien hoe het werkt? Deze vind je bij de beschrijving als je klikt op het tabblad video. Bijna alle producten heb ik zelf getest, mijn bevindingen vind je bij Mawaho Test. Ook deel ik regelmatig op het Instagram kanaal handige draagweetjes, filmpjes over de positie- en draagjassen, draagcovers en draagvesten en beantwoord ik regelmatig je vragen in de story.

Wil je graag komen passen? Dat kan! Onze winkel bevind zich in Udenhout en we zijn op zaterdag geopend (check wel altijd even de dagen dat we dicht zijn, soms heb ik een bijscholing, beurs of is het vakantie en dan zijn we gesloten). Heb je hulp nodig op afstand? Stuur me dan een mailtje. Alle informatie over de winkel en de hulp op afstand vind je op de contactpagina.