Contact

We willen je zo goed mogelijk van dienst zijn, dus mocht je vragen hebben kun je ons het beste bereiken via de mail of via onze social media kanalen. We streven ernaar om je vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Contactgegevens

Mailen:     info@mawaho.nl

Social media: Facebook of Instagram

Adres:
Mawaho
Kreitenmolenstraat 33d
5071 BA Udenhout

Winkel openingstijden

Wil je liever passen? Dat kan! Onze winkel bevindt zich in het pand van ikbenmama en is geopend op zaterdag van 10:30 – 16:00 uur. Alle artikelen op voorraad in de webshop zijn aanwezig. Voor je onze kant op komt is het verstandig even deze pagina te checken

Het adres is Kreitenmolenstraat 33d, 5071 BA in Udenhout. Voor zover je navigatie dat niet goed aangeeft, hier de ‘dorpse’ routebeschrijving: Neem voorbij de kruidvat aan de rechterkant van de weg de inrit tussen de bakker en de slager. Het parkeerterrein is afgesloten met een automatisch hek welke wij voor je openen. Je kunt voor de deur parkeren.

Aangepaste openingstijden

Gewoon binnenlopen gaat helaas niet meer, ons winkeltje is niet zo groot dat er veel mensen op anderhalve meter van elkaar binnen passen. Daarom werken we op afspraak. Dit zijn de zaterdagen voor 2021 waar je een afspraak op in kan plannen.

Zaterdag 9 oktober

Zaterdag 16 oktober

Zaterdag 23 oktober

Zaterdag 30 oktober

Zaterdag 6 november

Zaterdag 13 november

Zaterdag 20 november

Zaterdag 27 november

Let op! Onze winkel zit nu op een bovenverdieping alleen toegankelijk via een trap, er is geen lift aanwezig. Het terrein is afgesloten met een automatisch hek, welke ik voor je open van een afstand. Parkeren alleen voor de deur van ikbenmama, niet op de andere parkeerplekken. 

 

Wil je graag langs komen op een van deze dagen om een draagjas te passen? Stuur dan een mailtje naar info@mawaho.nl of reageer hieronder via het contactformulier. Je reserveert dan een tijdsslot van een uur en geeft van te voren door welke jas je graag zou willen passen, dan leg ik dit alvast voor je klaar. De afspraak is definitief op de dag ervoor om 16:00 uur. Mocht je verhinderd zijn hoor ik dit graag zo snel mogelijk.

Direct contact opnemen: