Contact

We willen je zo goed mogelijk van dienst zijn, dus mocht je vragen hebben kun je ons het beste bereiken via de mail of via onze social media kanalen. We streven ernaar om je vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Contactgegevens

Mailen:     info@mawaho.nl

Social media: Facebook of Instagram

Adres:
Mawaho
Kreitenmolenstraat 33d
5071 BA Udenhout

Winkel openingstijden

Wil je liever passen? Dat kan! Onze winkel bevindt zich in het pand van ikbenmama en is geopend op zaterdag van 10:30 – 16:00 uur op afspraak. Alle artikelen op voorraad in de webshop zijn aanwezig. Je kunt een afspraak maken op onderstaande data. Je kunt hiervoor het beste een mailtje sturen naar info@mawaho.nl of gebruik maken van het contact formulier onderaan de pagina.

Het adres is Kreitenmolenstraat 33d, 5071 BA in Udenhout. Voor zover je navigatie dat niet goed aangeeft, hier de ‘dorpse’ routebeschrijving: Neem de inrit tussen de bakker en de slager tegenover de Apotheek. Het parkeerterrein is afgesloten met een automatisch hek welke wij voor je openen, druk hiervoor even op het belletje links op de grond in het houten huisje of bel het eerste telefoonnummer op het bord welke je op het hek ziet.  Parkeren graag links om het hoekje voor de deur van ikbenmama. De andere parkeerplaatsen zijn verhuurd aan particulieren.

Onze winkel zit op de eerste verdieping die bereikbaar is doormiddel van een trap. Er is geen lift aanwezig. Mocht je door omstandigheden niet de trap op kunnen geef dit even door dan zorg ik dat er op de begane grond iets klaar staat om te passen :).

Aangepaste openingstijden

Gewoon binnenlopen gaat helaas niet meer, ons winkeltje is niet zo groot dat er veel mensen op anderhalve meter van elkaar binnen passen. Daarom werken we op afspraak. Dit zijn de dagen voor 2022 waar je een afspraak op in kan plannen. We dragen in de winkel een mondkapje.

 

Let op! Onze winkel zit nu op een bovenverdieping alleen toegankelijk via een trap, er is geen lift aanwezig. Het terrein is afgesloten met een automatisch hek, welke ik voor je open van een afstand. Je kunt op het belletje aan de linkerkant van de poort (in het huisje) drukken of het telefoonnummer op de poort bellen, dan weet ik dat je er staat. Parkeren alleen voor de deur van ikbenmama, niet op de andere parkeerplekken. 

Zaterdag 22 januari 

Zaterdag 29 januari 

Zaterdag 5 februari 

Zaterdag 12 februari 

Zaterdag 19 februari 

Wil je graag langs komen op een van deze dagen om een draagjas te passen? Stuur dan een mailtje naar info@mawaho.nl of reageer hieronder via het contactformulier. Je reserveert dan een tijdsslot van een uur en geeft van te voren door welke jas je graag zou willen passen, dan leg ik dit alvast voor je klaar. De afspraak is definitief op de dag ervoor om 16:00 uur. Mocht je verhinderd zijn hoor ik dit graag zo snel mogelijk.

Direct contact opnemen: