Contact

We willen je zo goed mogelijk van dienst zijn, dus mocht je vragen hebben kun je ons het beste bereiken via de mail of via onze social media kanalen. We streven ernaar om je vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Contactgegevens

Mailen:     info@mawaho.nl

Social media: Facebook of Instagram

Adres:
Mawaho
Kreitenmolenstraat 33d
5071 BA Udenhout

Winkel openingstijden

Wil je liever passen? Dat kan! Onze winkel bevindt zich in het pand van ikbenmama en is geopend op zaterdag van 10:45 – 16:00 uur. Alle artikelen op voorraad in de webshop zijn aanwezig. Je mag weer gewoon binnen komen lopen en een afspraak is niet nodig, dit mag uiteraard wel als je zeker wil weten dat ik tijd voor je heb :). Je kunt hiervoor het beste een mailtje sturen naar info@mawaho.nl of gebruik maken van het contact formulier onderaan de pagina.

Het adres is Kreitenmolenstraat 33d, 5071 BA in Udenhout. Voor zover je navigatie dat niet goed aangeeft, hier de ‘dorpse’ routebeschrijving: Neem de inrit tussen de bakker en de slager tegenover de Apotheek. Het parkeerterrein is afgesloten met een automatisch hek welke wij voor je openen, druk hiervoor even op het belletje links van het hek op de grond in het houten huisje.  Parkeren graag rechts om het hoekje voor de deur van ikbenmama. De andere parkeerplaatsen zijn verhuurd aan particulieren.

Onze winkel zit op de eerste verdieping die bereikbaar is doormiddel van een trap. Er is geen lift aanwezig. Mocht je door omstandigheden niet de trap op kunnen geef dit even door dan zorg ik dat er op de begane grond iets klaar staat om te passen :).

Let op! Onze winkel zit nu op een bovenverdieping alleen toegankelijk via een trap, er is geen lift aanwezig. Het terrein is afgesloten met een automatisch hek, welke ik voor je open van een afstand. Je kunt op het belletje aan de poort (in het huisje) drukken, dan weet ik dat je er staat. Parkeren alleen voor de deur van ikbenmama, niet op de andere parkeerplekken. 

Welke dagen zijn we gesloten?

Het kan voorkomen dat we een zaterdag dicht zijn vanwege vakantie of ziekte. De dagen waarop we gesloten zijn vind je hieronder:

Zaterdag 22 juni
Zomervakantie 13 juli t/m 17 augustus

 

Check voordat je vertrekt altijd even onze openingstijden op google :).

Direct contact opnemen: