Contact

We willen je zo goed mogelijk van dienst zijn, dus mocht je vragen hebben kun je ons het beste bereiken via de mail of via onze social media kanalen. We streven ernaar om je vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.

We zijn zwanger van ons tweede kindje! Vanaf 18 februari gaat mijn zwangerschapsverlof in. Ik zal dan minder goed bereikbaar zijn om me voor te bereiden op de bevalling. Uiteraard kun je me wel gewoon een mail sturen (bijvoorbeeld via het contactformulier onder aan deze pagina) het kan alleen wat langer duren voor je een antwoord terug krijgt :).

Contactgegevens

Mailen:     info@mawaho.nl

Social media: Facebook of Instagram

Adres:
Mawaho
Kreitenmolenstraat 33d
5071 BA Udenhout

Winkel openingstijden

Wil je liever passen? Dat kan! Onze winkel bevindt zich in het pand van ikbenmama en is geopend op zaterdag van 10:30 – 16:00 uur. Komt de zaterdag niet voor je uit? Stuur even een mailtje voor een afspraak ;). Alle artikelen op voorraad in de webshop zijn aanwezig. Voor je onze kant op komt is het verstandig even deze pagina te checken

Het adres is Kreitenmolenstraat 33d, 5071 BA in Udenhout. Voor zover je navigatie dat niet goed aangeeft, hier de ‘dorpse’ routebeschrijving: Tegenover de Rabobank moet je de inrit tussen de bakker en de slager nemen. Je kunt voor de deur parkeren.

Aangepaste openingstijden

In verband met zwangerschapsverlof is de winkel in Udenhout van 15 februari t/m 30 mei op zaterdag gesloten. Aparte afspraken zijn tijdens deze periode ook niet mogelijk. Wil je graag nog langskomen voor die tijd? Zaterdag 8 februari is de laatste mogelijkheid. 

Direct contact opnemen: