Contact

We willen je zo goed mogelijk van dienst zijn, dus mocht je vragen hebben kun je ons het beste bereiken via de mail of via onze social media kanalen. We streven ernaar om je vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Contactgegevens

Mailen:     info@mawaho.nl

Social media: Facebook of Instagram

Adres:
Mawaho
Kreitenmolenstraat 33d
5071 BA Udenhout

Winkel openingstijden

Wil je liever passen? Dat kan! Onze winkel bevindt zich in het pand van ikbenmama en is geopend op zaterdag van 10:30 – 16:00 uur. Alle artikelen op voorraad in de webshop zijn aanwezig. Voor je onze kant op komt is het verstandig even deze pagina te checken

Het adres is Kreitenmolenstraat 33d, 5071 BA in Udenhout. Voor zover je navigatie dat niet goed aangeeft, hier de ‘dorpse’ routebeschrijving: Tegenover de Rabobank moet je de inrit tussen de bakker en de slager nemen. Je kunt voor de deur parkeren.

Aangepaste openingstijden

De winkel is weer open! Tijdens mijn zwangerschapsverlof  waren we een paar maanden dicht en daarna kwamen de Corona maatregelen.
Gewoon binnenlopen gaat helaas niet meer, ons winkeltje is niet zo groot dat er veel mensen op anderhalve meter van elkaar binnen passen. Daarom gaan we werken op afspraak. Dit zijn de zaterdagen voor 2020 waar je een afspraak op in kan plannen.

10 oktober

17 oktober

31 oktober

7 november

14 november

21 november

28 november

12 december

 

Wil je graag langs komen op een van deze dagen om een draagjas te passen? Stuur dan een mailtje naar info@mawaho.nl. Je reserveert dan een tijdsslot van een uur en geeft van te voren door welke jas je graag zou willen passen, dan leg ik dit alvast voor je klaar. De afspraak is definitief op de vrijdag ervoor om 16:00 uur. Mocht je verhinderd zijn hoor ik dit graag zo snel mogelijk.

Direct contact opnemen: