Privacybeleid

Mawaho, 5071 BA Udenhout, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.mawaho.nl
Kreitenmolenstraat 33d
5071 BA Udenhout

Bescherming persoonsgegevens

Wanneer je iets bij ons bestelt, wil je geen pottenkijkers. Geen ongenode gasten die zien wat je bestelt. Of erger nog: die er met jouw persoonsgegevens vandoor gaan. Gelijk heb je. Dat zouden wij ook niet willen. Daarom doen we er alles aan om jouw privé-gegevens ook echt privé te houden. Precies zoals we het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben beloofd.

Mawaho slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Beloofd. Om je aankopen zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we wel eerst gegevens van je nodig.

Wat willen we van je weten?
Voor- en achternaam:
Het is erg handig om te weten naar wie de bestelling verstuurd moet worden.
Adres en woonplaats:
Onze bezorgers vinden racen véél leuker dan spoorzoekertje spelen. Met het juiste adres bezorgen ze je bestelling supersnel.
Telefoonnummer:
We nemen graag snel contact met je op over je bestelling. We kunnen je bellen als er wat onduidelijkheden zijn want we willen je bestelling natuurlijk snel versturen.
Betaalgegevens
Om je order te kunnen betalen maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer je met iDeal of overboeking betaalt, worden je gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan jouw order te kunnen koppelen. Verder gebruiken we je bankrekeningnummer alleen wanneer je geld van ons terugkrijgt.
Wanneer je met creditcard betaald sturen we je creditcardgegevens vanuit onze beveiligde omgeving rechtstreeks naar Mollie. Zij voeren onze creditcardbetalingen uit. Hierbij krijgen we jouw creditcardgegevens niet te zien, Mollie vertelt ons alleen of je betaling is gelukt. Of niet.
IP-adres
In de winkel herkennen we je natuurlijk, op internet kijken we naar je IP-adres. We onthouden je voorkeuren en geven zo een passend advies. Door je IP-adres te onthouden, zorgen we meteen dat niemand anders gebruikmaakt van je ‘Mawaho-account’.
E-mailadres
Je krijgt een e-mail over je bestelling, factuur en de producten die je bij ons koopt. We mailen je onze reactie wanneer jij ons jouw mening hebt laten weten. En aanbiedingen en nieuwsbrieven, die krijg je ook per e-mail. Als je daarvoor toestemming geeft.
Verder gebruiken we jouw gegevens voor het volgende:

Klantenservice
Je kunt met ons mailen en facebooken. Om te zorgen dat je verhaal niet twee keer verteld hoeft te worden, onthouden we het. Oké, oké: met hulp van een notitie, want wij zijn stiekem ook maar mensen. Om onze service elke dag een beetje beter maken, analyseren we alle contactmomenten. Leren we veel van. Als we een telefoongesprek opnemen om te gebruiken als trainingsmateriaal, laten we je dat eerst even weten.

Account
In je ‘Mawaho-account’ staan jouw persoonlijke gegevens. Naam, aflever- en factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en inloggegevens. Handig, dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen. Dan kunnen we je sneller helpen.

Nieuwsbrieven
Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Ontvang je liever geen nieuwsbrieven meer? Je uitschrijven is zo gepiept: via de klantenservice, je ‘Mawaho-account’ of via de link onderaan de nieuwsbrief zelf.

Reviews
Je kunt andere klanten helpen met jouw beoordeling. Door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van een product of dienst. We houden bij welke reviews je schrijft en je reviews staan ook in je ‘Mawaho-account’.

Verbetering
We doen alles voor een glimlach, maar we zien niet altijd of dat lukt. Misschien kon het eigenlijk veel beter. Om te checken of de missie is geslaagd, gebruiken we je gegevens. We benaderen je soms voor een klantonderzoek, een plaatsje in ons klantentestpanel of we vragen je fan te worden van Mawaho. Verder willen we weten of hoe de afhandeling van een klacht ging en wat je van onze nieuwsbrief vindt. Daarom verzamelen we klantgedrag. Zo kunnen we je leesgedrag analyseren en content maken die bij jouw wensen past. Dit doen we door unieke bezoeken te registreren, met alle activiteiten die daarbinnen plaatsvinden. Denk hierbij aan het bekijken van pagina’s, ergens op inzoomen of op links klikken. Natuurlijk gaan we altijd netjes met je gegevens om. Soms voert een ander deze checks voor ons uit. Die houdt zich dan ook aan de privacy-regels.

Acties
Ken je die verhalen van loterijwinnaars die nooit komen opdagen? Juist. Natuurlijk laat je je naam en e-mailadres achter als je meedoet aan een Mawaho-actie. Je hoort dan van ons of je gewonnen hebt. We gebruiken deze gegevens ook om onze acties te analyseren. Zo worden ze elke keer nóg leuker.

Advies op maat
Je las het al: we maken je graag blij. Daarom leren we je graag goed kennen. Als je onze shop bezoekt, ons liked op Facebook, of iets bij ons bestelt, onthouden we wat je nodig hebt. Wij doen het zoekwerk en helpen je met mooie aanbiedingen, bijvoorbeeld per mail. We gebruiken je gegevens ook om onze sites te verbeteren. En om nuttige advertenties te laten zien op bijvoorbeeld Facebook. Het heeft inderdaad te maken met cookies.

Fraudepreventie
Het liefst vertrouwen we alles en iedereen. Maar dat is een beetje dom. Soms moeten we klantgegevens gebruiken om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. En als je je echt héél verdacht maakt, moeten we je gegevens doorgeven aan overheidsinstanties. Liever niet doen dus, dan houden we het leuk.
Wil je je persoonsgegevens inkijken? Of wil je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Je kunt dit zelf doen via je ‘Mawaho-account’.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een mail naar info@mawaho.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Mawaho zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Mawaho wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Mawaho neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@mawaho.nl