Angel Wings

Wat is Angel Wings?

Angel Wings is een merk begonnen door een mama van twee kindjes. Het dragen van haar kindjes was iets wat hoorde in haar dagelijkse bezigheden, hoe meer draagdoeken ze erbij kreeg hoe meer ze ook graag iets wilde wat haar en haar kindje buiten warm hield met koud weer.

Na veel proberen; inserts in jassen ritsen, kindje onder de normale jas dragen en erover, heeft ze een echte draagjas aangeschaft. Ze vond het heel fijn een jas te hebben die haar en haar kindje warm hield maar hij was nou niet echt flatteus. Na een draagcursus te hebben gedaan en vrienden consulten te hebben gegeven is ze kleding gaan ontwerpen speciaal bedoeld voor ouders die hun kindjes dragen in een draagdoek of -zak. Die graag hun kindje bij zich hebben of het nu warm of koud is en graag kleding dragen waarin ze zich comfortabel en elegant voelen.

Het Angel Wings assortiment

Het maakt kleding voor de dragende ouder. Draagjassen en draagvesten die je eventueel ook met de zwangerschap kunt gebruiken en hierna. Maar ook dunnere vestjes voor onder je jas die over je kindje heen passen, ze hebben echt een breed assortiment. De meest populaire jas bij uitstek is de wollen zwangerschapsjas/draagjas. Deze jas beschikt over een verplaatsbare knoop aan de voorkant. Deze kun je dus op een andere plek van de jas zetten om meer ruimte te geven voor je zwangere buik of je kindje. Er zit een apart inzetstuk bij die je in de rug kunt ritsen als je je kindje op de rug wil dragen. Dubbel dragen kan dus ook met deze jas!

In dit filmpje laat ik zien hoe je de wollen jas van Angel Wings aan doet als je je kindje op de rug draagt.

De voorraad

Van elk model jas die ze produceren maken ze maar een aantal kleuren per seizoen. Dit doen ze ook nog in beperkte oplages. Zo creëer je schaarste en is je product erg gewild. Dit zorgt er ook voor dat de voorraad een keer op raakt. Zeker de populaire kleurtjes gaan erg hard. We proberen zo vaak mogelijk te bestellen tot de voorraad bij Angel Wings ook op is, dus als je een Angel Wings jas hebt gezien die je heel graag wil hebben bestel hem dan snel, want in sommige gevallen is op echt op!

Alle Angel Wings producten worden gemaakt in Tsjechië door Tsjechische handen. Het merk probeert elke keer weer hun producten te verbeteren en luistert hier in naar hun klanten.