Aanbieding!

JETPAQ x EngelHard Draagjas Mantel Grijs

229.00246.00

Deze charmante Mantel is super zacht, zowel de kleur als de stof. Hij is super warm (100% Wol) en daardoor perfect voor deze winter! De fluoriserende gele binnenkant geeft de jas een kleine knipoog.

* Net zoals al onze andere draagjassen is ook deze jas is 4-in-1, geschikt als: normale jas, zwangerschapsjas en draagjas voor rug- en buik-dragen.

* Alle jassen zijn tijdelijk beschikbaar voor pre-order (met als actie -15%!). Levertijd is 2-3 weken. Stuur een mail naar info@mawaho.nl voor meer informatie

Wissen

Beschrijving

Een jas om te dragen, warm te houden en jezelf te zijn.

Mode-ontwerpers Mirte Engelhard en Jet Teunis hebben hun handen in een geslagen voor een collectie damesjassen voor de stoerste vrouwen van Nederland. Teunis en Engelhard ontwikkelde een collectie voor de femme fatale anno 2018. Een jassen-lijn om vrouw te zijn, moeder te zijn maar vooral de mooiste versie van jezelf te zijn.

Als vrouw heb je in de huidige westerse samenleving te maken met een constante contradictie. Je ‘moet’ als vrouw van alles. Er wordt van je verwacht een goede moeder te zijn, maar je moet ook niet te veel aan huis gekluisterd zitten. Je moet een goed lijf hebben maar je moet ook gezellig mee wijn drinken. Ga voor je carrière, ‘be a girl-boss’, maar doe niet te bazig en zelfstandig, dan ben je een kenau of bitch.

Lieve, stoere, mooie vrouwen, schud alles van je af, denk aan jezelf, wees jezelf en misdraag je eens een keer flink.

Over deze jas

Deze charmante Mantel is super zacht, zowel de kleur als de stof. Hij is super warm (100% Wol) en daardoor perfect voor deze winter! De fluoriserende gele binnenkant geeft de jas een kleine knipoog.

* Net zoals alle andere draagjassen van JETPAQ x EngelHard is ook deze jas is 4-in-1, geschikt als: normale jas, zwangerschapsjas en draagjas voor rug- en buik-dragen.

* Alle jassen zijn tijdelijk beschikbaar voor pre-order (met als actie -15%!). Levertijd is 2-3 weken.

Maatvoering

Bestel van deze jas je eigen maat, wil je graag maatadvies? Stuur dan een mailtje naar info@mawaho.nl

Deze jas is te gebruiken over je draagdoek of draagzak (verkrijgbaar bij ikbenmama.nl) en bevat geen draagsysteem!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JETPAQ x EngelHard Draagjas Mantel Grijs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *